Servicii

Interventii de urgenta - 24/7

Reparatii Instalatii Sanitare

Firma noastra foloseste echipamente profesionale pentru a va putea oferi servicii la un nivel inalt in domeniul Istalatiilor Sanitare. Fie ca este vorba de o simpla reparatie sau chiar de montarea de la zero a unei instalatii sanitare, va asiguram de servicii ireprosabile si garantam un raport pret/calitate exceptional. Recunoastem importanta calitatii produselor, de aceea folosim si recomandam cele mai bune produse pentru Instalatii Sanitare. De asemenea, ne puteti contacta la orice ora din zi si din noapte, programul nostru fiind Non-Stop. Astfel va oferim posibilitatea de a remedia orice problema intampinata la instalatia sanitara. Indiferent de ora, vom interveni in cel mai scurt timp posibil de la luarea la cunostinta a problemelor dumneavoastra.

Servicii Instalatii Sanitare:
Montaj Apometre, Montaj WC, Reparatii coloane de apa, Racordari la coloane de apa, Desfundare canalizare interioara, Avarii instalatii, Reparatii baie, Montaj cada baie, Montaj chiuveta, Montaj cabina dus, Reparatii instalatii apa, Montare boiler, Schimbare sifon baie, Schimbare sifon pardoseala, Montaj cabina dus.

Reparatii instalatii sanitare, racordari la coloane de apa, desfundare canalizare interioara, avarii instalatii, reparatii baie, montaj cada baie, montaj chiuveta, montaj cabina dus, reparatii instalatii apa, montare boiler, schimbare sifon baie, schimbare sifon pardoseala.

Instalatii apa canal

Executam bransamente de apa-canal, instalatii de apa si canalizare, reparatii si instalatii sanitare si intreaga gama de servicii de apa si canalizare. Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru proiecte mari de alimentare cu apa si canalizare, dar si pentru lucrari mici precum reparatii tevi, racoarduri, remedii avarii la instalatii de apa, intretinerea instalatiilor de termoficare si altele.

Servicii Instalatii Apa Canal:
Bransament apa, racordare canalizare, montaj apometre, retea canalizare, retea menajera, retea pluviala, constructie fosa septica, separator grasimi, service instalatii apa canal.

Desfundare coloane menajere

Realizam lucrari de desfundare canalizare, desfundari coloane verticale de scurgere blocuri, case, birouri, chiuvete bucatarii, sifoane pardoseala, desfundare vas wc, desfundare tevi scurgere lavoare, desfundari cazi
– Interventii coloane de apa rece si apa calda
– Racordari la coloane
– Robineti de trecere
– Robineti coltari de legatura
– Montari de lavoare, wc-uri, bideuri
– Sifoane pardoseala
– Reamenajare completa bai si bucatarii
– Reabilitare bransamente
– Reabilitari subsoluri
– Sisteme de incalzire
– Instalari / reparatii calorifere
– Reparatii capitale si de intretinere
– Schimbari vane si robineti de trecere
– Schimbari coloane primare si secundare

 

Servicii instalatii apa canal, desfundare coloane menajere, bransament apa, racordare canalizare, montaj apometre, retea canalizare, retea menajera, retea pluviala, instalator desfundari, desfundari coloane scurgere, desfundare coloane wc, desfundare scurgere, desfundare chiuveta, instalator desfundari tevi.

Montaj centrale, boilere, calorifere si hidrofoare

Montaj centrale termice/boiler

 • Demontarea centralei vechi şi montarea unei centrale noi
 • Schimbarea ţevilor de tur şi retur de la centrală către chiuvete, calofifere, cadă si montarea traseelor noi din ţeavă de cupru, PPR sau Rehau
 • Montare boiler la bucătărie sau baie
 • Montare Instant pe gaz/curent

Montaj calorifere

Odată cu venirea verii ne schimbăm instalaţia de termoficare, astfel vă putem oferi serviciile următoare:

 • Montaj calorifere (înlocuirea/demontarea caloriferelor vechi cu unele noi)
 • Montaj robineţi de tur/retur calorifere
 • Înlocuirea sau montarea robineţilor de aerisire
 • Demontarea şi montarea caloriferelor de pe poziţie atunci când zugrăviţi
 • Înlocuirea segmentelor de ţeavă sparte indiferent de materialul folosit: cupru, polipropilenă sau pexal
 • Schimbarea ţevilor de tur şi retur de la coloana verticală până la poziţia caloriferului folosind ţeava de cupru, de fier sau polipropilenă (PPR)
 • Înlocuirea şi repararea robineţilor de siguranţă montaţi pe coloana de termoficare pentru a putea izola caloriferele în cazul unei avarii
 • Echilibrarea instalaţiei termice pentru o fucţionare uniformă a caloriferelor
 • Aerisirea caloriferelor şi a instalaţiei termice pentru eliminarea aerului şi aducerea ei în parametri normali de funcţionare
 • Reglarea presiunii în instalaţia termică
 • Montarea de robineţi clasici sau cu termostat
 • Montarea/înlocuirea de console de prindere pentru calorifere
 • Acolo unde este cazul, executăm traseele instalaţiei termice de la centrală la poziţiile caloriferelor inclusiv
 • Montarea sau schimbarea distribuitoarelor de pe instalaţia termică

Montaj hidrofor

Montaj hidrofor complet echipat cu robinet de admisie si evacuare, cu filtre, vas de expansiune si organizare a solutiilor eficiente in vederea calitatii apei, a presiunii cat si a debitului necesar consumului in ce priveste numarul de grupuri sanitare, numarul obiectelor de consum cat si numarul de persoane ce locuiesc in imobil.

Lucrari executate intr-un stil profesional si elegant oferindu va debit de apa necesar cat si presiunea de care ati dori sa beneficiati in casa dumneavoastra.

Garantie pe hartie si raspundere justificata in orice caz sau in orice problema aparuta din vina noastra sau greseala de montaj. raspundem pentru ce montam!

Interventii de urgenta - 24/7

Pentru interventii in regim de urgenta te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin Whatsapp.

Scroll to Top